Luistelukoulu harjoittelee alkeita monipuolisesti ja leikinomaisesti.

Luistelukoulu (LK)

Lasten luistelukoulu, 3–6 -vuotiaat

Luistelukoulussamme harjoitellaan taitoluistelun alkeita monipuolisesti ja leikinomaisesti. Tavoitteena on harjoitella ja vahvistaa perusluistelutaitoa ja antaa lapsille myönteisiä kokemuksia luistelusta ja liikunnasta. Luistelun ohessa harjoittelemme ohjeiden vastaanottamista, keskittymistä ja ryhmässä toimimista.
Ikä luistelukoululaiselle on 3–6 vuotta. Luistelukouluun osallistuvan lapsen on pysyttävä itse luistimilla pystyssä, vanhempia ei voida ottaa jäälle.


Harjoitukset

Kevään 2024 harjoitukset aloitetaan lauantaina 13.1. ja päättyy 25.3.2024 näytökseen.
Tutustu Tervetuloa luistelukouluun -tiedotteeseemme, jossa on tietoa luistelukoulusta ja neuvoja varusteisiin liittyen.

PäiväAikaPaikka
Lauantai9:40-10:30Haka3 halli

Hinta

Luistelukoulu

69€ / kausi sisältäen vakuutuksellisen luistelukoulupassin
69€ / kausi


Luistelupassi

Luistelukoulun maksuun sisältyy vakuutuksellinen luistelukoulupassi (lue lisää luistelupassista). Varala-Tiimi hankkii luistelukoulupassit ryhmien luistelijoille kerralla. Uusi luistelija tulee rekisteröidä HOIKA-järjestelmään ennen ensimmäisiä harjoituksia. Rekisteröitymisen jälkeen luistelijan tietoihin tulee lisätä luistelijan henkilötunnus (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröinti vaiheessa). Henkilötunnus tarvitaan vakuutuksen ostoa varten, joten sen lisääminen on ehdottoman tärkeää!


Valmennus

Valmennuksen suunnittelusta vastaa yksinluistelun vastuuvalementaja. Luistelukoulun vetovastuu on luistelukouluohjaajilla yhdessä vastuuvalmentajan kanssa.