Soveltava (S)

Soveltavassa ryhmässä etsimme yhdessä keinot taitoluistelun aloittamiseen ja harrastamiseen. Soveltava taitoluisteluryhmä on tarkoitettu henkilöille, joilla vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikkenemisen myötä ei ole mahdollista osallistua ja harrastaa taitoluistelua yleisessä ryhmässä.
Ryhmässä jokaiselle ryhmäläiselle tehdään omat yksilölliset tavoitteet. Luistelun voi halutessaan pitää pelkkänä harrastuksena, mutta ryhmässä on mahdollista myös kilpailla niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.
Uskalla unelmoida  & toteuta ja loista!


Katso video, jossa yksi Soveltavan valmentajamme Anne Tingander kertoo Soveltavasta taitoluistelusta, jota hän oli tuomassa koko Suomeen.
Myös Soveltavassa taitoluistelussa on mahdollista kilpailla aina maailmankisatasolle asti.

Kilpaileminen ei ole Soveltavassa luistelussa päämäärä, vaan tärkeintä on löytää itselle mukava ja mieluisa harrastus hyvässä ja huomioonottavassa ympäristössä.


Harjoitusajat

Toukokuussa Soveltavalle on tarjolla kaksi jäävuoroa viikottain.
Manantain omalle jäälle voi ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Muiden ryhmien kanssa integroiduista vuoroista voit kysellä lisää hallitukselta.

Ma: https://go.hoika.net/user/TapahtumaanIlmoittautuminen.aspx?sid=3793&TapahtumaID=7881

Syksystä alkaen Soveltavan ryhmä jatkaa tuttuun tapaan 1-3 jäällä viikossa (ilmoittautumislinkki tulee lähempänä syyskauden alkua)