Luistelupassi

Jokaisella luistelijalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urhelutapaturmakorvaavuusehto. Ilman urheilutapaturmavakuutusta ei voi osallistua harjoituksiin tai kilpailuihin.
Luistelupassit ostetaan Hoikasta.
Lisätietoa luistelupasseista: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Älä luo Hoikaan uutta tunnusta, jos olet unohtanut salasanan. Pyydä Hoikaan uusi salasana (ks. kuva). Kilpailuilmoittautumiset ym. eivät onnistu, jos luistelijalla on monta tunnusta.
Ongelmatilanteissa ole yhteydessä laskutus@varalatiimi.fi

Luistelukoulu ja Harrastusryhmä

Luistelukoululaiset ja harrastusryhmäläiset eivät hanki luistelupassia itse. Luistelukoulun ja Harrastusryhmän maksuihin lisätään vakuutuksellinen luistelukoulupassi. Varala-Tiimi hankkii luistelukoulupassit ryhmien luistelijoille kerralla.
Uusi luistelija tulee rekisteröidä HOIKA-järjestelmään ennen ensimmäisiä harjoituksia. Rekisteröitymisen jälkeen luistelijan tietoihin tulee lisätä luistelijan henkilötunnus (järjestelmä ei anna lisätä henkilötunnusta rekisteröinti vaiheessa). Henkilötunnus tarvitaan vakuutuksen ostoa varten, joten sen lisääminen on ehdottoman tärkeää!


Tiitiäiset, Entiset tähdet ja Aikuisten tekniikkaryhmä

Tiitiäiset, Entiset tähdet ja aikuisten tekniikkaryhmän luistelijoiden tulee hankkia harrasteluistelupassi ennen ensimmäistä luistelukertaa. Harrasteluistelupassi on tarkoitettu kaiken ikäisille ei-kilpaileville luistelijoille. Luistelupassien voimassaolo tarkistetaan ilmoittautumisen sulkeuduttua. Harjoituksiin ei voi osallistua ilman voimassaolevaa luistelupassia.

Vakuutuksellinen harrasteluistelupassi sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen.

Vakuutukseton harrasteluistelupassi sisältää vain lisenssin. Luistelijalla on oltava oma urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankintaa. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Luistelijoiden tulee pyydettäessä esittää vakuutustodistus seurassaan operatiivisesta toiminnasta vastaavalle henkilölle tai muulle seuran nimeämälle henkilölle.

Tarvittaessa voit korottaa passin esimerkiksi harrastepassista kilpailupassiksi kirjautumalla uudelleen HOIKA-järjestelmään ja ostamalla tarvitsemasi kilpailupassin. Järjestelmä tunnistaa jo voimassa olevan passin, ja maksat vain erotuksen.


Kilpailevat ryhmät

Kaikkien kilparyhmien ja soveltavan luistelun kilparyhmän luistelijoiden tulee hankkia kilpailupassi. Kilpailupassi valitaan luistelijan iän ja sarjan mukaan. Mikäli olet epävarma, millaisen passin hankit, kysy neuvoa valmentajilta.
Vakuutuksellinen kilpailupassi sisältää Pohjolan Sporttiturva-vakuutuksen.

Vakuutukseton kilpailupassi sisältää vain lisenssin. Luistelijalla on oltava oma urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen passin hankintaa. Maksamalla vakuutuksettoman passin passinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa. Kilpailevien luistelijoiden tulee pyydettäessä esittää vakuutustodistus seurassaan operatiivisesta toiminnasta vastaavalle henkilölle tai muulle seuran nimeämälle henkilölle.

Tarvittaessa voit korottaa passin esimerkiksi harrastepassista kilpailupassiksi kirjautumalla uudelleen HOIKA-järjestelmään ja ostamalla tarvitsemasi kilpailupassin. Järjestelmä tunnistaa jo voimassa olevan passin, ja maksat vain erotuksen.