Ilmoittauminen taitoluisteluryhmiin

Ilmoittautuminen

Tervetuloa kaudelle 2024-2025 sekä seuran entiset että uudet luistelijat!
Hakukentän alapuolelta löydät ne ryhmät, joiden ilmoittautuminen juuri nyt käynnissä!


Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä myös ryhmän valmentajaan.

Muistathan tarkistaa myös luistelupassisivun ilmoittautuessasi!


Kokeilukerrat

Luistelukoulussa ja harrastusryhmässä voi käydä kerran kokeilemassa maksutta. Peru ilmoittautuminen laittamalla sähköpostia laskutus@varalatiimi.fi


Jälki-ilmoittautuminen

Mikäli ryhmissä on tilaa, luistelijoita otetaan mukaan myös ilmoittautumisajan päätyttyä. Jälki-ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: laskutus@varalatiimi.fi sekä varalatiimi.taitoluistelu@gmail.com. Ilmoittautuessasi kilparymiin, soveltavaan luisteluun tai muodostelmaluistelujoukkueeseen uutena luistelijana tai vaihtaessasi ryhmää olethan yhteydessä ryhmän valmentajaan.


Seurasiirrot

Luistelijan vaihtaessa seuraa luistelupassi tulee siirtää vanhasta seurasta uuteen. Molempien seurojen tulee hyväksyä siirto. Ohjeet siirtoon STLL sivuilta.

Seurasiirrot tapahtuvat Hoikan kautta. Siirto-painike löytyy Lisenssit-välilehdeltä kohdasta ”Omat tiedot”. Voimassaolevan luistelupassin kohdalta löytyy ”Siirrä” painike. Mikäli luistelijalla ei ole kuluvan kauden luistelupassia, se tulee ensin ostaa. Molemmat seurat hyväksyvät siirron. Tarkemmat ohjeet: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/seurasiirrot/

HUOM! Muista ilmoittaa seurasiirrosta sähköpostitse laskutus@varalatiimi.fi. Hoika ei ilmoita seuroilla käynnissä olevista siirroista. Ilmoittautuminen ryhmiin on mahdollista siirron jälkeen.